2013. január 9., szerda

Hószünet - kedd, szerda

Mivel Andiéknak nincs TV-je, így mi nem értesültünk a hírekből, hogy kedd hószünet. De azért annyira nem vagyunk lúzerek:) írtam az igazgatónak, mire válaszolt, hogy igen jól olvastam a neten, szünet van!!
Szuper, van egy napunk, mit csináljunk:)))
Ekkor még sütött a nap és csak nevettünk, hogy jaj milyen hóról beszélnek ezek!!
Gergőnek persze menni kellett dolgozni, hisz egy multicég nem áll le csak úgy egy kis hó eséstől!!

Andival nagyon kényelmes napunk volt, kimentünk vettünk ezt-azt... aztán felmentünk a teraszra készíteni pár fotót! Itt van Andi és a hó:)



 Egy hirtelen ötlettől vezérelve építettünk egy hóembert:) Szerintem felnőtt életem első hóembere:) A felső testét én csináltam, kicsit szögletes lett, de csak azért mert a mellkasa előtt összefonja a karját :)



 Egy közös fotó a gyerekkel:)
Vagyis kettő :)


Megbeszéltük, hogy ma nem főzünk, hanem elmegyünk vacsizni! Az utca túl oldalán van egy hely, ahol kicsit nemzetközibb meleg ételt adnak, mint egy átlag döneresnél.  Ez volt a portugál sült csirke.
A sült csirkemellre egy hatalmas adag papirka-répa krémet borítanak. Igazán finom volt és csak 12 lira, ami nem vészes egy ekkora adagért!


Ja délután még földrengés is volt... elvileg 5.8-as, de mi semmit sem éreztük... facebookon jött a hír :)

Hanna nem volt jó passzban este, a pasija miatt... sőt elég rosszul volt. Szóval nem volt mit tenni, vettünk 2 üveg bort és átsétáltunk Hannához. 


 (Hannaék felé)

Eszegettünk, iszogattunk, rendeltünk még egy üveg bort, aztán Andi kitalálta, hogy irány az Araf Taksimban. Ez egy disco gyakorlatilag.
Két opció volt vagy tele lesz szünetelő diákokkal, vagy tök üres lesz... az utóbbi volt! Kb. mi voltunk hárman, két pár és pár fickó... persze török.

 (Hanna és Andi)

 (kilátás az Arafból)

Az Arafból nem lehet csak úgy haza menni,... előbb enni kell kagylót! Nincs jobb annál, mint amikor a citromos, rizses meleg kagylót éjjel 2kor majszolód az utcán kicsit spiccesen:)
Aztán még egy szendvicset is lenyomtunk, persze az is kagylós volt, csak az lisztben forgatott, bőolajban kisütött, fokhagymás szósszal leöntött. Hmm tényleg isteni volt!!:)

Viszont a hóember építésnek és a kis éjszakai kiruccanásnak úgy látszik meg van a böjtje: köhögök és fáj egy kicsit a torkom... 

Jaj, most is sok mindenen gondolkodom ám... folyton az élet nagy kérdéseiről... 

Még mindig a lakás a legnagyobb gondom... hogy nem találtam... 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése